Stenbukken

Stenbukken

Horoskop for uge 37

For stenbukke er dette en meget tvetydig uge, fordi Jupiter befinder sig i Stenbukkens stjernetegn. Hvis du normalt er meget afklaret om, hvad du vil, så vil du opleve tvivlen komme snigende i ugens løb med hensyn til en stor beslutning. Det er lige omvendt, hvis du normalt er af mere tvivlende natur og har svært ved at tage beslutninger.

Tålmodighed ikke er din stærkeste side, men nogle gange får du et bedre resultat med et langt sejt træk, end du gør med hurtige her og nu-løsninger. Med solen i stjernetegnet Løven er der en risiko for, at du som stenbuk vil være endnu mere utålmodig i denne uge end sædvanligt, men du bør slå koldt vand i blodet.

Kendte stenbukke: Ghita Nørby, Prinsesse Josephine, Laura Drasbæk

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.