Krebsen

Krebsen

Horoskop for uge 13

Du har længe gået og savnet lidt mig-tid, mens du har haft travlt med at hjælpe andre med deres problemer. Tag en slapper i denne uge; de kan godt stå på egne ben, og du har brug for at lade batterierne op igen. Ugen er perfekt til lade batterierne op, for Mars befinder sig i stjernetegnet Vædderen, hvilket fremmer den indre ro for krebse og det giver dig en mere effektiv afslapning.

Som krebs kan du have en tendens til at falde ind i vanetænkning og faste daglige rutiner, når det gælder arbejde. Prøv at bryde mønstret med nye tiltag, der kan give dig et nyt push og lyst. Med solen i Fiskenes tegn og Mars i Vædderen, er dette en perfekt uge til at gøre op med gamle vaner.

Kendte krebse: Gitte Seeberg, Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla, L.O.C.

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.