Stenbukken

Stenbukken

Horoskop for uge 13

Et gammelt venskab eller forhold er i fare for at gå i opløsning, når Mars i denne uge bevæger sig ind i Vædderens tegn. Lad ikke et øjebliks vrede eller skuffelse få overtaget, men prøv at slappe af og tælle til ti. Risikoen for et brud er størst, hvis den anden person også er stenbuk. I så fald skal der kæmpes ekstra hårdt for at bevare venskabet/forholdet.

Hvis dine arbejdsdage hidtil har været fyldt med stress og jag, kan du glæde dig over, at solens placering i Fiskene vil give dig et pusterum og lidt mere fred og ro, så du kan få ladt dine batterier op igen. Som stenbuk kan du godt lide udfordringer og en travl arbejdsdag men alt med måde.

Kendte stenbukke: Prinsesse Josephine, Nicklas Bendtner, Sonja Richter

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.