Vægten

Vægten

Horoskop for uge 15

Ugen står i kærlighedens tegn! Med Merkur i stjernetegnet Skytten er denne uge perfekt til romantik for vægte. Hvis du er i et parforhold, så brug ugen til at sværme lidt ekstra for din udkårne. En buket blomster eller levende lys på bordet kan gøre en stor forskel. Hvis du er single, er dette den perfekte uge til at finde en ny kæreste eller livspartner.

Solen står i stjernetegnet Fiskene, og Merkur befinder sig i Skytten, hvilket kan plante usikkerhed og tvivl i vægte, fx om du har valgt det rigtige job eller uddannelse, og om karrieren er på rette spor, eller om du er røget ind i en blindgyde. Pas på med at tage langsigtede beslutninger på grund af en kortvarig tvivl.

Kendte vægte: Louise Svalastog Spellerberg, Oliver Bjerrehus, Pia Allerslev

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.