Stenbukken

Stenbukken

Horoskop for uge 27

Ugen står i kærlighedens tegn! Med Uranus i stjernetegnet Skorpionen er denne uge perfekt til romantik for stenbukke. Hvis du er i et parforhold, så brug ugen til at sværme lidt ekstra for din udkårne. En buket blomster eller levende lys på bordet kan gøre en stor forskel. Hvis du er single, er dette den perfekte uge til at finde en ny kæreste eller livspartner.

Tålmodighed ikke er din stærkeste side, men nogle gange får du et bedre resultat med et langt sejt træk, end du gør med hurtige her og nu-løsninger. Med solen i stjernetegnet Tvillingerne er der en risiko for, at du som stenbuk vil være endnu mere utålmodig i denne uge end sædvanligt, men du bør slå koldt vand i blodet.

Kendte stenbukke: Sonja Richter, Laura Drasbæk, Nicklas Bendtner

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.