Fiskene

Fiskene

Horoskop for uge 28

Med Uranus i Skytten er dette ugen til nye initiativer og nye oplevelser. Også selvom det kun gælder planlægningen. Overvej fx en ferie til et sted, hvor du ikke har været før. Går du i byen for at spise eller more dig, så søg nye græsgange i stedet for at opsøge det gammelkendte. Vær åben, hvis muligheden for nye venskaber viser sig. Er du single, er der måske en ny kæreste i farvandet.

Hvis dine arbejdsdage hidtil har været fyldt med stress og jag, kan du glæde dig over, at solens placering i Tvillingerne vil give dig et pusterum og lidt mere fred og ro, så du kan få ladt dine batterier op igen. Som fisk kan du godt lide udfordringer og en travl arbejdsdag men alt med måde.

Kendte fisk: Mikkel Kessler, Jason Watt, Hanne-Vibeke Holst

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.