Tvillingerne

Tvillingerne

Horoskop for uge 39

For tvillinger er dette en meget tvetydig uge, fordi Jupiter befinder sig i Vædderens stjernetegn. Hvis du normalt er meget afklaret om, hvad du vil, så vil du opleve tvivlen komme snigende i ugens løb med hensyn til en stor beslutning. Det er lige omvendt, hvis du normalt er af mere tvivlende natur og har svært ved at tage beslutninger.

Job- og karrieremæssigt kan det være svært for tvillinger at få tingene til at hænge sammen i denne uge, hvor solen befinder sig i Jomfruen, og Jupiter befinder sig i Vædderen. Ugen kan føles særlig lang og håbløs, og det kan være svært at se meningen med det hele. Pas på med at tage langsigtede beslutninger om job eller karriere på grund af en kortvarig nedtur.

Kendte tvillinger: Prins Joachim, Reimer Bo, Lise Nørgaard

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.