Vædderen

Vædderen

Horoskop for uge 39

Du har længe gået og savnet lidt mig-tid, mens du har haft travlt med at hjælpe andre med deres problemer. Tag en slapper i denne uge; de kan godt stå på egne ben, og du har brug for at lade batterierne op igen. Ugen er perfekt til lade batterierne op, for Jupiter befinder sig i stjernetegnet Vædderen, hvilket fremmer den indre ro for væddere og det giver dig en mere effektiv afslapning.

Solen befinder sig i Jomfruen, og det meget gunstigt for langsigtet planlægning af karriere og uddannelse for væddere. Brug ugen til at sætte dig nye langsigtede mål, gerne med opnåelige delmål, så du også kan bevare gejsten og fokus i de uger, hvor stjernerne står mindre gunstigt.

Kendte væddere: Susanne Bier, Dronning Margrethe, Kim Bodnia

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.