Løven

Løven

Horoskop for uge 42

Du har længe gået og savnet lidt mig-tid, mens du har haft travlt med at hjælpe andre med deres problemer. Tag en slapper i denne uge; de kan godt stå på egne ben, og du har brug for at lade batterierne op igen. Ugen er perfekt til lade batterierne op, for Merkur befinder sig i stjernetegnet Stenbukken, hvilket fremmer den indre ro for løver og det giver dig en mere effektiv afslapning.

Hvis dine arbejdsdage hidtil har været fyldt med stress og jag, kan du glæde dig over, at solens placering i Jomfruen vil give dig et pusterum og lidt mere fred og ro, så du kan få ladt dine batterier op igen. Som løve kan du godt lide udfordringer og en travl arbejdsdag men alt med måde.

Kendte løver: Malou Aamund, Sara Blædel, Lars Larsen

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.