Skytten

Skytten

Horoskop for uge 42

For skytter er dette en meget tvetydig uge, fordi Merkur befinder sig i Stenbukkens stjernetegn. Hvis du normalt er meget afklaret om, hvad du vil, så vil du opleve tvivlen komme snigende i ugens løb med hensyn til en stor beslutning. Det er lige omvendt, hvis du normalt er af mere tvivlende natur og har svært ved at tage beslutninger.

Hvis du længe har følt, at ansvaret og byrderne på jobbet er ulige fordelt, så benyt den gunstige konstellation med solen i Jomfruens tegn, og Merkur i Stenbukken til at tale med den/de relevante medarbejdere eller chefen om en mere retfærdig fordeling. Chancen for et godt resultat øges, hvis medarbejder/chef også er skytte.

Kendte skytter: Julie Zangenberg, Medina, Allan Simonsen

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.