Vandmanden

Vandmanden

Horoskop for uge 44

Uranus befinder sig i Slangebærerens tegn, og det har en positiv virkning for vandmænd, når det gælder parforhold og relationer til andre mennesker. Er du i et fast forhold, vil du opleve en øget nærhed og ømhed. Er du single kan et venskab udvikle sig til en romance, eller den eneste ene kan dukke op og forsøde dit liv.

Hvis du længe har følt, at ansvaret og byrderne på jobbet er ulige fordelt, så benyt den gunstige konstellation med solen i Jomfruens tegn, og Uranus i Slangebæreren til at tale med den/de relevante medarbejdere eller chefen om en mere retfærdig fordeling. Chancen for et godt resultat øges, hvis medarbejder/chef også er vandmand.

Kendte vandmænd: Kronprinsesse Mary, Prinsesse Marie, Christiane Schaumburg-Müller

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.