Fiskene

Fiskene

Horoskop for uge 48

Du har længe gået og savnet lidt mig-tid, mens du har haft travlt med at hjælpe andre med deres problemer. Tag en slapper i denne uge; de kan godt stå på egne ben, og du har brug for at lade batterierne op igen. Ugen er perfekt til lade batterierne op, for Venus befinder sig i stjernetegnet Vægten, hvilket fremmer den indre ro for fisk og det giver dig en mere effektiv afslapning.

Tålmodighed ikke er din stærkeste side, men nogle gange får du et bedre resultat med et langt sejt træk, end du gør med hurtige her og nu-løsninger. Med solen i stjernetegnet Skorpionen er der en risiko for, at du som fisk vil være endnu mere utålmodig i denne uge end sædvanligt, men du bør slå koldt vand i blodet.

Kendte fisk: Jason Watt, Mikkel Kessler, Hanne-Vibeke Holst

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.