Vandmanden

Vandmanden

Horoskop for uge 48

Som vandmand kan du godt være spontan, men spontaniteten kan få uheldige konsekvenser i denne uge, hvor Venus bevæger sig ind i Vægten. Brug hellere lidt mere tid på at tænke tingene igennem, inden du tager forhastede beslutninger. Det gælder både økonomiske beslutninger og beslutninger, som involverer venner og familie.

Job- og karrieremæssigt kan det være svært for vandmænd at få tingene til at hænge sammen i denne uge, hvor solen befinder sig i Skorpionen, og Venus befinder sig i Vægten. Ugen kan føles særlig lang og håbløs, og det kan være svært at se meningen med det hele. Pas på med at tage langsigtede beslutninger om job eller karriere på grund af en kortvarig nedtur.

Kendte vandmænd: Prinsesse Athena, Christiane Schaumburg-Müller, Kronprinsesse Mary

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.