Tvillingerne

Tvillingerne

Horoskop for uge 04

Du har længe gået og savnet lidt mig-tid, mens du har haft travlt med at hjælpe andre med deres problemer. Tag en slapper i denne uge; de kan godt stå på egne ben, og du har brug for at lade batterierne op igen. Ugen er perfekt til lade batterierne op, for Saturn befinder sig i stjernetegnet Vandbæreren, hvilket fremmer den indre ro for tvillinger og det giver dig en mere effektiv afslapning.

Solen står i stjernetegnet Stenbukken, og Saturn befinder sig i Vandbæreren, hvilket kan plante usikkerhed og tvivl i tvillinger, fx om du har valgt det rigtige job eller uddannelse, og om karrieren er på rette spor, eller om du er røget ind i en blindgyde. Pas på med at tage langsigtede beslutninger på grund af en kortvarig tvivl.

Kendte tvillinger: Prins Joachim, Kronprins Frederik, Lise Nørgaard

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.