Fiskene

Fiskene

Horoskop for uge 09

Ugen står i kærlighedens tegn! Med Venus i stjernetegnet Vandbæreren er denne uge perfekt til romantik for fisk. Hvis du er i et parforhold, så brug ugen til at sværme lidt ekstra for din udkårne. En buket blomster eller levende lys på bordet kan gøre en stor forskel. Hvis du er single, er dette den perfekte uge til at finde en ny kæreste eller livspartner.

Hvis du længe har følt, at ansvaret og byrderne på jobbet er ulige fordelt, så benyt den gunstige konstellation med solen i Vandmandens tegn, og Venus i Vandbæreren til at tale med den/de relevante medarbejdere eller chefen om en mere retfærdig fordeling. Chancen for et godt resultat øges, hvis medarbejder/chef også er fisk.

Kendte fisk: Mikkel Kessler, Jason Watt, Caroline Henderson

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.