Fiskene

Fiskene

Horoskop for uge 20

Med Uranus i Tvillingerne er dette ugen til nye initiativer og nye oplevelser. Også selvom det kun gælder planlægningen. Overvej fx en ferie til et sted, hvor du ikke har været før. Går du i byen for at spise eller more dig, så søg nye græsgange i stedet for at opsøge det gammelkendte. Vær åben, hvis muligheden for nye venskaber viser sig. Er du single, er der måske en ny kæreste i farvandet.

Som fisk kan du have en tendens til at falde ind i vanetænkning og faste daglige rutiner, når det gælder arbejde. Prøv at bryde mønstret med nye tiltag, der kan give dig et nyt push og lyst. Med solen i Tyrens tegn og Uranus i Tvillingerne, er dette en perfekt uge til at gøre op med gamle vaner.

Kendte fisk: Jason Watt, Johanne Schmidt-Nielsen, Caroline Henderson

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.