Vædderen

Vædderen

Horoskop for uge 20

Et gammelt venskab eller forhold er i fare for at gå i opløsning, når Uranus i denne uge bevæger sig ind i Tvillingernes tegn. Lad ikke et øjebliks vrede eller skuffelse få overtaget, men prøv at slappe af og tælle til ti. Risikoen for et brud er størst, hvis den anden person også er vædder. I så fald skal der kæmpes ekstra hårdt for at bevare venskabet/forholdet.

Tålmodighed ikke er din stærkeste side, men nogle gange får du et bedre resultat med et langt sejt træk, end du gør med hurtige her og nu-løsninger. Med solen i stjernetegnet Tyren er der en risiko for, at du som vædder vil være endnu mere utålmodig i denne uge end sædvanligt, men du bør slå koldt vand i blodet.

Kendte væddere: Dronning Margrethe, Linse Kessler, Lasse Rimmer

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.