Jomfruen

Jomfruen

Horoskop for uge 41

Med Neptun i Vægten er dette ugen til nye initiativer og nye oplevelser. Også selvom det kun gælder planlægningen. Overvej fx en ferie til et sted, hvor du ikke har været før. Går du i byen for at spise eller more dig, så søg nye græsgange i stedet for at opsøge det gammelkendte. Vær åben, hvis muligheden for nye venskaber viser sig. Er du single, er der måske en ny kæreste i farvandet.

Hvis du længe har følt, at ansvaret og byrderne på jobbet er ulige fordelt, så benyt den gunstige konstellation med solen i Jomfruens tegn, og Neptun i Vægten til at tale med den/de relevante medarbejdere eller chefen om en mere retfærdig fordeling. Chancen for et godt resultat øges, hvis medarbejder/chef også er jomfru.

Kendte jomfruer: Caroline Fleming, Camilla Plum, Janni Spies

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.