Vædderen

Vædderen

Horoskop for uge 41

Du har længe gået og savnet lidt mig-tid, mens du har haft travlt med at hjælpe andre med deres problemer. Tag en slapper i denne uge; de kan godt stå på egne ben, og du har brug for at lade batterierne op igen. Ugen er perfekt til lade batterierne op, for Neptun befinder sig i stjernetegnet Vægten, hvilket fremmer den indre ro for væddere og det giver dig en mere effektiv afslapning.

Solen står i stjernetegnet Jomfruen, og Neptun befinder sig i Vægten, hvilket kan plante usikkerhed og tvivl i væddere, fx om du har valgt det rigtige job eller uddannelse, og om karrieren er på rette spor, eller om du er røget ind i en blindgyde. Pas på med at tage langsigtede beslutninger på grund af en kortvarig tvivl.

Kendte væddere: Lasse Rimmer, Kim Bodnia, Dronning Margrethe

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.