Tyren

Tyren

Horoskop for uge 47

Ugen står i kærlighedens tegn! Med Mars i stjernetegnet Vandbæreren er denne uge perfekt til romantik for tyre. Hvis du er i et parforhold, så brug ugen til at sværme lidt ekstra for din udkårne. En buket blomster eller levende lys på bordet kan gøre en stor forskel. Hvis du er single, er dette den perfekte uge til at finde en ny kæreste eller livspartner.

Job- og karrieremæssigt kan det være svært for tyre at få tingene til at hænge sammen i denne uge, hvor solen befinder sig i Skorpionen, og Mars befinder sig i Vandbæreren. Ugen kan føles særlig lang og håbløs, og det kan være svært at se meningen med det hele. Pas på med at tage langsigtede beslutninger om job eller karriere på grund af en kortvarig nedtur.

Kendte tyre: Laura Bro, Prinsesse Isabella, Lars Løkke Rasmussen

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.