Vædderen

Vædderen

Horoskop for uge 47

Du har længe gået og savnet lidt mig-tid, mens du har haft travlt med at hjælpe andre med deres problemer. Tag en slapper i denne uge; de kan godt stå på egne ben, og du har brug for at lade batterierne op igen. Ugen er perfekt til lade batterierne op, for Mars befinder sig i stjernetegnet Vandbæreren, hvilket fremmer den indre ro for væddere og det giver dig en mere effektiv afslapning.

Hvis dine arbejdsdage hidtil har været fyldt med stress og jag, kan du glæde dig over, at solens placering i Skorpionen vil give dig et pusterum og lidt mere fred og ro, så du kan få ladt dine batterier op igen. Som vædder kan du godt lide udfordringer og en travl arbejdsdag men alt med måde.

Kendte væddere: Linse Kessler, Thomas Blachman, Lasse Rimmer

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.