Krebsen

Krebsen

Horoskop for uge 19

Du bør være positiv og imødekommende over for nye oplevelser og nye bekendtskaber. Du har mange tanker omkring nye initiativer, som du gerne vil tage, men pas på ikke at overtænke tingene. Som krebs kan du nogle gange godt være lidt for detajleorienteret, men prøv i stedet at tænke på det store billede.

Job- og karrieremæssigt kan det være svært for krebse at få tingene til at hænge sammen i denne uge, hvor solen befinder sig i Vædderen, og Uranus befinder sig i Vægten. Ugen kan føles særlig lang og håbløs, og det kan være svært at se meningen med det hele. Pas på med at tage langsigtede beslutninger om job eller karriere på grund af en kortvarig nedtur.

Kendte krebse: L.O.C., Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla, Caroline Wozniacki

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.