Stenbukken

Stenbukken

Horoskop for uge 19

For stenbukke er dette en meget tvetydig uge, fordi Uranus befinder sig i Vægtens stjernetegn. Hvis du normalt er meget afklaret om, hvad du vil, så vil du opleve tvivlen komme snigende i ugens løb med hensyn til en stor beslutning. Det er lige omvendt, hvis du normalt er af mere tvivlende natur og har svært ved at tage beslutninger.

Solen står i stjernetegnet Vædderen, og Uranus befinder sig i Vægten, hvilket kan plante usikkerhed og tvivl i stenbukke, fx om du har valgt det rigtige job eller uddannelse, og om karrieren er på rette spor, eller om du er røget ind i en blindgyde. Pas på med at tage langsigtede beslutninger på grund af en kortvarig tvivl.

Kendte stenbukke: Prinsesse Josephine, Ghita Nørby, Laura Drasbæk

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.