Jomfruen

Jomfruen

Horoskop for uge 21

Du har længe gået og savnet lidt mig-tid, mens du har haft travlt med at hjælpe andre med deres problemer. Tag en slapper i denne uge; de kan godt stå på egne ben, og du har brug for at lade batterierne op igen. Ugen er perfekt til lade batterierne op, for Jupiter befinder sig i stjernetegnet Fiskene, hvilket fremmer den indre ro for jomfruer og det giver dig en mere effektiv afslapning.

Hvis dine arbejdsdage hidtil har været fyldt med stress og jag, kan du glæde dig over, at solens placering i Tyren vil give dig et pusterum og lidt mere fred og ro, så du kan få ladt dine batterier op igen. Som jomfru kan du godt lide udfordringer og en travl arbejdsdag men alt med måde.

Kendte jomfruer: Caroline Fleming, Elsebeth Egholm, Camilla Plum

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.