Tvillingerne

Tvillingerne

Horoskop for uge 21

Ugen står i kærlighedens tegn! Med Jupiter i stjernetegnet Fiskene er denne uge perfekt til romantik for tvillinger. Hvis du er i et parforhold, så brug ugen til at sværme lidt ekstra for din udkårne. En buket blomster eller levende lys på bordet kan gøre en stor forskel. Hvis du er single, er dette den perfekte uge til at finde en ny kæreste eller livspartner.

Tålmodighed ikke er din stærkeste side, men nogle gange får du et bedre resultat med et langt sejt træk, end du gør med hurtige her og nu-løsninger. Med solen i stjernetegnet Tyren er der en risiko for, at du som tvilling vil være endnu mere utålmodig i denne uge end sædvanligt, men du bør slå koldt vand i blodet.

Kendte tvillinger: Christine Antorini, Karen Hækkerup, Reimer Bo

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.