Tyren

Tyren

Horoskop for uge 21

Et gammelt venskab eller forhold er i fare for at gå i opløsning, når Jupiter i denne uge bevæger sig ind i Fiskenes tegn. Lad ikke et øjebliks vrede eller skuffelse få overtaget, men prøv at slappe af og tælle til ti. Risikoen for et brud er størst, hvis den anden person også er tyr. I så fald skal der kæmpes ekstra hårdt for at bevare venskabet/forholdet.

Job- og karrieremæssigt kan det være svært for tyre at få tingene til at hænge sammen i denne uge, hvor solen befinder sig i Tyren, og Jupiter befinder sig i Fiskene. Ugen kan føles særlig lang og håbløs, og det kan være svært at se meningen med det hele. Pas på med at tage langsigtede beslutninger om job eller karriere på grund af en kortvarig nedtur.

Kendte tyre: Louise Mieritz, Laura Bro, Lars Løkke Rasmussen

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.