Vægten

Vægten

Horoskop for uge 31

Som vægt kan du godt være spontan, men spontaniteten kan få uheldige konsekvenser i denne uge, hvor Neptun bevæger sig ind i Jomfruen. Brug hellere lidt mere tid på at tænke tingene igennem, inden du tager forhastede beslutninger. Det gælder både økonomiske beslutninger og beslutninger, som involverer venner og familie.

Job- og karrieremæssigt kan det være svært for vægte at få tingene til at hænge sammen i denne uge, hvor solen befinder sig i Krebsen, og Neptun befinder sig i Jomfruen. Ugen kan føles særlig lang og håbløs, og det kan være svært at se meningen med det hele. Pas på med at tage langsigtede beslutninger om job eller karriere på grund af en kortvarig nedtur.

Kendte vægte: Thomas Helmig, Louise Svalastog Spellerberg, Oliver Bjerrehus

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.