Vandmanden

Vandmanden

Horoskop for uge 31

Ugen står i kærlighedens tegn! Med Neptun i stjernetegnet Jomfruen er denne uge perfekt til romantik for vandmænd. Hvis du er i et parforhold, så brug ugen til at sværme lidt ekstra for din udkårne. En buket blomster eller levende lys på bordet kan gøre en stor forskel. Hvis du er single, er dette den perfekte uge til at finde en ny kæreste eller livspartner.

Som vandmand kan du have en tendens til at falde ind i vanetænkning og faste daglige rutiner, når det gælder arbejde. Prøv at bryde mønstret med nye arbejdsopgaver, der kan give dig et nyt push og lyst. Med solen i Krebsens tegn og Neptun i Jomfruen, er dette en perfekt uge til at gøre op med gamle vaner.

Kendte vandmænd: Prinsesse Marie, Prinsesse Athena, Ellen Trane Nørby

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.