Vægten

Vægten

Horoskop for uge 33

Ugen står i kærlighedens tegn! Med Merkur i stjernetegnet Løven er denne uge perfekt til romantik for vægte. Hvis du er i et parforhold, så brug ugen til at sværme lidt ekstra for din udkårne. En buket blomster eller levende lys på bordet kan gøre en stor forskel. Hvis du er single, er dette den perfekte uge til at finde en ny kæreste eller livspartner.

Tålmodighed ikke er din stærkeste side, men nogle gange får du et bedre resultat med et langt sejt træk, end du gør med hurtige her og nu-løsninger. Med solen i stjernetegnet Løven er der en risiko for, at du som vægt vil være endnu mere utålmodig i denne uge end sædvanligt, men du bør slå koldt vand i blodet.

Kendte vægte: Thomas Helmig, Pia Allerslev, Louise Svalastog Spellerberg

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.