Stenbukken

Stenbukken

Horoskop for uge 39

Ugen står i kærlighedens tegn! Med Saturn i stjernetegnet Vandbæreren er denne uge perfekt til romantik for stenbukke. Hvis du er i et parforhold, så brug ugen til at sværme lidt ekstra for din udkårne. En buket blomster eller levende lys på bordet kan gøre en stor forskel. Hvis du er single, er dette den perfekte uge til at finde en ny kæreste eller livspartner.

Solen står i stjernetegnet Jomfruen, og Saturn befinder sig i Vandbæreren, hvilket kan plante usikkerhed og tvivl i stenbukke, fx om du har valgt det rigtige job eller uddannelse, og om karrieren er på rette spor, eller om du er røget ind i en blindgyde. Pas på med at tage langsigtede beslutninger på grund af en kortvarig tvivl.

Kendte stenbukke: Laura Drasbæk, Nicklas Bendtner, Sonja Richter

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.