Jomfruen

Jomfruen

Horoskop for uge 21

Du har længe gået og savnet lidt mig-tid, mens du har haft travlt med at hjælpe andre med deres problemer. Tag en slapper i denne uge; de kan godt stå på egne ben, og du har brug for at lade batterierne op igen. Ugen er perfekt til lade batterierne op, for Jupiter befinder sig i stjernetegnet Vægten, hvilket fremmer den indre ro for jomfruer og det giver dig en mere effektiv afslapning.

Tålmodighed ikke er din stærkeste side, men nogle gange får du et bedre resultat med et langt sejt træk, end du gør med hurtige her og nu-løsninger. Med solen i stjernetegnet Tyren er der en risiko for, at du som jomfru vil være endnu mere utålmodig i denne uge end sædvanligt, men du bør slå koldt vand i blodet.

Kendte jomfruer: Frank Hvam, Elsebeth Egholm, Caroline Fleming

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.