Skytten

Skytten

Horoskop for uge 21

Ugen står i kærlighedens tegn! Med Jupiter i stjernetegnet Vægten er denne uge perfekt til romantik for skytter. Hvis du er i et parforhold, så brug ugen til at sværme lidt ekstra for din udkårne. En buket blomster eller levende lys på bordet kan gøre en stor forskel. Hvis du er single, er dette den perfekte uge til at finde en ny kæreste eller livspartner.

Som skytte kan du have en tendens til at falde ind i vanetænkning og faste daglige rutiner, når det gælder arbejde. Prøv at bryde mønstret med nye tiltag, der kan give dig et nyt push og lyst. Med solen i Tyrens tegn og Jupiter i Vægten, er dette en perfekt uge til at gøre op med gamle vaner.

Kendte skytter: Helle Thorning-Schmidt, Line Baun Danielsen, Julie Zangenberg

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.