Skorpionen

Skorpionen

Horoskop for uge 22

Med Uranus i Stenbukken er dette ugen til nye initiativer og nye oplevelser. Også selvom det kun gælder planlægningen. Overvej fx en ferie til et sted, hvor du ikke har været før. Går du i byen for at spise eller more dig, så søg nye græsgange i stedet for at opsøge det gammelkendte. Vær åben, hvis muligheden for nye venskaber viser sig. Er du single, er der måske en ny kæreste i farvandet.

Som skorpion kan du have en tendens til at falde ind i vanetænkning og faste daglige rutiner, når det gælder arbejde. Prøv at bryde mønstret med nye tiltag, der kan give dig et nyt push og lyst. Med solen i Tyrens tegn og Uranus i Stenbukken, er dette en perfekt uge til at gøre op med gamle vaner.

Kendte skorpioner: Vicki Berlin, Camilla Ottesen, Remee

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.