Løven

Løven

Horoskop for uge 47

Med Merkur i Skytten er dette ugen til nye initiativer og nye oplevelser. Også selvom det kun gælder planlægningen. Overvej fx en ferie til et sted, hvor du ikke har været før. Går du i byen for at spise eller more dig, så søg nye græsgange i stedet for at opsøge det gammelkendte. Vær åben, hvis muligheden for nye venskaber viser sig. Er du single, er der måske en ny kæreste i farvandet.

Solen står i stjernetegnet Vægten, og Merkur befinder sig i Skytten, hvilket kan plante usikkerhed og tvivl i løver, fx om du har valgt det rigtige job eller uddannelse, og om karrieren er på rette spor, eller om du er røget ind i en blindgyde. Pas på med at tage langsigtede beslutninger på grund af en kortvarig tvivl.

Kendte løver: Casper Christensen, Malou Aamund, Sofie Gråbøl

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.