Tvillingerne

Tvillingerne

Horoskop for uge 47

I denne uge befinder Merkur sig i Skyttens tegn, og det symboliserer forandring i samliv eller omgangskreds for tvillinger. Det kan være ønskede forandringer eller uønskede forandringer. Det kan også være en forandring i din boligsituation, enten i form af en flytning eller i form af en renovering af dele af boligen.

Job- og karrieremæssigt kan det være svært for tvillinger at få tingene til at hænge sammen i denne uge, hvor solen befinder sig i Vægten, og Merkur befinder sig i Skytten. Ugen kan føles særlig lang og håbløs, og det kan være svært at se meningen med det hele. Pas på med at tage langsigtede beslutninger om job eller karriere på grund af en kortvarig nedtur.

Kendte tvillinger: Prins Joachim, Karen Hækkerup, Christine Antorini

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.