Tvillingerne

Tvillingerne

Horoskop for uge 48

Et gammelt venskab eller forhold er i fare for at gå i opløsning, når Merkur i denne uge bevæger sig ind i Stenbukkens tegn. Lad ikke et øjebliks vrede eller skuffelse få overtaget, men prøv at slappe af og tælle til ti. Risikoen for et brud er størst, hvis den anden person også er tvilling. I så fald skal der kæmpes ekstra hårdt for at bevare venskabet/forholdet.

Solen står i stjernetegnet Skorpionen, og Merkur befinder sig i Stenbukken, hvilket kan plante usikkerhed og tvivl i tvillinger, fx om du har valgt det rigtige job eller uddannelse, og om karrieren er på rette spor, eller om du er røget ind i en blindgyde. Pas på med at tage langsigtede beslutninger på grund af en kortvarig tvivl.

Kendte tvillinger: Karen Hækkerup, Christine Antorini, Maise Njor

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.