Krebsen

Krebsen

Horoskop for uge 07

Et gammelt venskab eller forhold er i fare for at gå i opløsning, når Merkur i denne uge bevæger sig ind i Tyrens tegn. Lad ikke et øjebliks vrede eller skuffelse få overtaget, men prøv at slappe af og tælle til ti. Risikoen for et brud er størst, hvis den anden person også er krebs. I så fald skal der kæmpes ekstra hårdt for at bevare venskabet/forholdet.

Som krebs kan du have en tendens til at falde ind i vanetænkning og faste daglige rutiner, når det gælder arbejde. Prøv at bryde mønstret med nye arbejdsopgaver, der kan give dig fornyet energi og lyst. Med solen i Stenbukkens tegn og Merkur i Tyren, er dette en perfekt uge til at gøre op med gamle vaner.

Kendte krebse: Caroline Wozniacki, L.O.C., Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.