Jomfruen

Jomfruen

Horoskop for uge 17

Med Mars i Skorpionen er dette ugen til nye initiativer og nye oplevelser. Også selvom det kun gælder planlægningen. Overvej fx en ferie til et sted, hvor du ikke har været før. Går du i byen for at spise eller more dig, så søg nye græsgange i stedet for at opsøge det gammelkendte. Vær åben, hvis muligheden for nye venskaber viser sig. Er du single, er der måske en ny kæreste i farvandet.

Job- og karrieremæssigt kan det være svært for jomfruer at få tingene til at hænge sammen i denne uge, hvor solen befinder sig i Vædderen, og Mars befinder sig i Skorpionen. Ugen kan føles særlig lang og håbløs, og det kan være svært at se meningen med det hele. Pas på med at tage langsigtede beslutninger om job eller karriere på grund af en kortvarig nedtur.

Kendte jomfruer: Janni Spies, Caroline Fleming, Frank Hvam

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.