Tvillingerne

Tvillingerne

Horoskop for uge 17

Et gammelt venskab eller forhold er i fare for at gå i opløsning, når Mars i denne uge bevæger sig ind i Skorpionens tegn. Lad ikke et øjebliks vrede eller skuffelse få overtaget, men prøv at slappe af og tælle til ti. Risikoen for et brud er størst, hvis den anden person også er tvilling. I så fald skal der kæmpes ekstra hårdt for at bevare venskabet/forholdet.

Som tvilling kan du have en tendens til at falde ind i vanetænkning og faste daglige rutiner, når det gælder arbejde. Prøv at bryde mønstret med nye tiltag, der kan give dig fornyet energi og lyst. Med solen i Vædderens tegn og Mars i Skorpionen, er dette en perfekt uge til at gøre op med gamle vaner.

Kendte tvillinger: Reimer Bo, Lise Nørgaard, Maise Njor

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.