Vægten

Vægten

Horoskop for uge 17

Du har længe gået og savnet lidt mig-tid, mens du har haft travlt med at hjælpe andre med deres problemer. Tag en slapper i denne uge; de kan godt stå på egne ben, og du har brug for at lade batterierne op igen. Ugen er perfekt til lade batterierne op, for Mars befinder sig i stjernetegnet Skorpionen, hvilket fremmer den indre ro for vægte og det giver dig en mere effektiv afslapning.

Hvis du længe har følt, at ansvaret og byrderne på jobbet er ulige fordelt, så benyt den gunstige konstellation med solen i Vædderens tegn, og Mars i Skorpionen til at tale med den/de relevante medarbejdere eller chefen om en mere retfærdig fordeling. Chancen for et godt resultat øges, hvis medarbejder/chef også er vægt.

Kendte vægte: Pia Allerslev, Tina Dickow, Thomas Helmig

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.