Vandmanden

Vandmanden

Horoskop for uge 17

For vandmænd er dette en meget tvetydig uge, fordi Mars befinder sig i Skorpionens stjernetegn. Hvis du normalt er meget afklaret om, hvad du vil, så vil du opleve tvivlen komme snigende i ugens løb med hensyn til en stor beslutning. Det er lige omvendt, hvis du normalt er af mere tvivlende natur og har svært ved at tage beslutninger.

Solen står i stjernetegnet Vædderen, og Mars befinder sig i Skorpionen, hvilket kan plante usikkerhed og tvivl i vandmænd, fx om du har valgt det rigtige job eller uddannelse, og om karrieren er på rette spor, eller om du er røget ind i en blindgyde. Pas på med at tage langsigtede beslutninger på grund af en kortvarig tvivl.

Kendte vandmænd: Prinsesse Athena, Prinsesse Marie, Ellen Trane Nørby

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.