Fiskene

Fiskene

Horoskop for uge 20

Med Saturn i Løven er dette ugen til nye initiativer og nye oplevelser. Også selvom det kun gælder planlægningen. Overvej fx en ferie til et sted, hvor du ikke har været før. Går du i byen for at spise eller more dig, så søg nye græsgange i stedet for at opsøge det gammelkendte. Vær åben, hvis muligheden for nye venskaber viser sig. Er du single, er der måske en ny kæreste i farvandet.

Solen befinder sig i Tyren, og det meget gunstigt for langsigtet planlægning af karriere og uddannelse for fisk. Brug ugen til at sætte dig nye langsigtede mål, gerne med opnåelige delmål, så du også kan bevare gejsten og fokus i de uger, hvor stjernerne står mindre gunstigt.

Kendte fisk: Mikkel Kessler, Hanne-Vibeke Holst, Caroline Henderson

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.