Løven

Løven

Horoskop for uge 20

Du har længe gået og savnet lidt mig-tid, mens du har haft travlt med at hjælpe andre med deres problemer. Tag en slapper i denne uge; de kan godt stå på egne ben, og du har brug for at lade batterierne op igen. Ugen er perfekt til lade batterierne op, for Saturn befinder sig i stjernetegnet Løven, hvilket fremmer den indre ro for løver og det giver dig en mere effektiv afslapning.

Job- og karrieremæssigt kan det være svært for løver at få tingene til at hænge sammen i denne uge, hvor solen befinder sig i Tyren, og Saturn befinder sig i Løven. Ugen kan føles særlig lang og håbløs, og det kan være svært at se meningen med det hele. Pas på med at tage langsigtede beslutninger om job eller karriere på grund af en kortvarig nedtur.

Kendte løver: Lars Larsen, Casper Christensen, Malou Aamund

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.