Krebsen

Krebsen

Horoskop for uge 28

Et gammelt venskab eller forhold er i fare for at gå i opløsning, når Uranus i denne uge bevæger sig ind i Jomfruens tegn. Lad ikke et øjebliks vrede eller skuffelse få overtaget, men prøv at slappe af og tælle til ti. Risikoen for et brud er størst, hvis den anden person også er krebs. I så fald skal der kæmpes ekstra hårdt for at bevare venskabet/forholdet.

Tålmodighed ikke er din stærkeste side, men nogle gange får du et bedre resultat med et langt sejt træk, end du gør med hurtige her og nu-løsninger. Med solen i stjernetegnet Tvillingerne er der en risiko for, at du som krebs vil være endnu mere utålmodig i denne uge end sædvanligt, men du bør slå koldt vand i blodet.

Kendte krebse: L.O.C., Gitte Seeberg, Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.