Skytten

Skytten

Horoskop for uge 28

Du har længe gået og savnet lidt mig-tid, mens du har haft travlt med at hjælpe andre med deres problemer. Tag en slapper i denne uge; de kan godt stå på egne ben, og du har brug for at lade batterierne op igen. Ugen er perfekt til lade batterierne op, for Uranus befinder sig i stjernetegnet Jomfruen, hvilket fremmer den indre ro for skytter og det giver dig en mere effektiv afslapning.

Som skytte kan du have en tendens til at falde ind i vanetænkning og faste daglige rutiner, når det gælder arbejde. Prøv at bryde mønstret med nye initiativer, der kan give dig ny vitalitet og lyst. Med solen i Tvillingernes tegn og Uranus i Jomfruen, er dette en perfekt uge til at gøre op med gamle vaner.

Kendte skytter: Julie Zangenberg, Allan Simonsen, Line Baun Danielsen

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.