Stenbukken

Stenbukken

Horoskop for uge 28

Du bør være parat og imødekommende over for nye oplevelser og nye bekendtskaber. Du har mange tanker omkring nye initiativer, som du gerne vil tage, men pas på ikke at gøre tingene mere indviklede, end de er. Som stenbuk kan du nogle gange godt være lidt for detajleorienteret, men prøv i stedet at tænke på det store billede.

Solen står i stjernetegnet Tvillingerne, og Uranus befinder sig i Jomfruen, hvilket kan plante usikkerhed og tvivl i stenbukke, fx om du har valgt det rigtige job eller uddannelse, og om karrieren er på rette spor, eller om du er røget ind i en blindgyde. Pas på med at tage langsigtede beslutninger på grund af en kortvarig tvivl.

Kendte stenbukke: Prinsesse Josephine, Ghita Nørby, Sonja Richter

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.