Tyren

Tyren

Horoskop for uge 28

Med Uranus i Jomfruen er dette ugen til nye initiativer og nye oplevelser. Også selvom det kun gælder planlægningen. Overvej fx en ferie til et sted, hvor du ikke har været før. Går du i byen for at spise eller more dig, så søg nye græsgange i stedet for at opsøge det gammelkendte. Vær åben, hvis muligheden for nye venskaber viser sig. Er du single, er der måske en ny kæreste i farvandet.

Job- og karrieremæssigt kan det være svært for tyre at få tingene til at hænge sammen i denne uge, hvor solen befinder sig i Tvillingerne, og Uranus befinder sig i Jomfruen. Ugen kan føles særlig lang og håbløs, og det kan være svært at se meningen med det hele. Pas på med at tage langsigtede beslutninger om job eller karriere på grund af en kortvarig nedtur.

Kendte tyre: Lars Løkke Rasmussen, Prinsesse Isabella, Lone Scherfig

Kontakt: webmaster@ugenshoroskop.dk.